Våra team

UX/UI Designer

Connect

Här skapas allt som syns, allt som skapar en upplevelse hos en användare eller besökare. Huvudfokus är gränssnittsprogrammering, design eller användarupplevelsen där du ska ha viljan att lära dig nya ramverk och verktyg regelbundet. Vi letar alltid efter dig som brinner för frontendutveckling och som vill bli en del av ett team där kompetens och din personliga utveckling står i fokus.

Då våra olika uppdrag kan vara mycket varierande gällande både innehåll och längd så behöver du vara nyfiken på människor och processer samtidigt som du tycker att det är roligt att bygga relationer och snabbt hitta en plats i nya sammanhang. Alla våra kunder har en varierande grad av UX-mognad. Därför behöver du både kunna passa in i ett redan utvecklat arbetsflöde och hjälpa kunder att förstå bra design och samtidigt hjälpa till att utveckla deras befintliga processer.

Några av våra förmåner som du kan ta del av

Här finns några exempel på förmåner som du kan ta del av om du börjar jobba hos oss. Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer.

 • ☕️ Fredagsfrukost och Learning Lunch

  Vi har gemensam frukost varje fredag på våra olika kontor. Ibland har vi också gemensamma luncher där vi delar med oss av våra insikter och lärdomar från projekt eller nya trender.

 • ✨ Bonus och vinstdelning

  Vi är ett finansiellt välmående bolag och har förmånen att dela med oss av den årliga vinsten till alla Softhousare.

 • 🕐 Flexibilitet inom arbetstid

  Vi har flera förmåner som är till för att stötta våra kollegors balans mellan arbete och fritid, såsom flex tidsbank, flexibel arbetstid och möjlighet till arbete hemifrån.

 • 💆🏻 Massage

  Visste du att vi har massage på våra kontor? Trötta IT-ryggar och axlar behöver ibland lite extra kärlek så därför ser vi till att du får en stund med avkoppling när du behöver det.

 • 🏃🏽‍♀️ Friskvård på ditt sätt

  Vi erbjuder 5.000 kr i friskvårdsbidrag vilket ger dig stor frihet att träna eller utöva friskvård inom det du tycker är bäst för dig.

 • 📚 Beställa böcker

  Behöver man förkovra sig och läsa på kan man beställa facklitteratur för 2.000 kr. Skulle du behöva beställa mer under ett uppdrag eller projekt så brukar inte det vara några problem.

 • 💰 Rekryteringsbonus

  Föreslå en ny kollega och få en rekryteringsbonus om personen blir tillsvidareanställd.

 • 👩🏽‍🎓 Utbildning

  Vi är noga med att alltid utvecklas och utbilda oss. Därför lägger vi stor vikt vid utbildning och du är själv med och styr tillsammans med närmaste chef.

 • 🗺️ Konferensresor och event

  Vi anordnar regelbundet konferensresor och olika lokala event som du får ta del av. I Sydost åker man på skidresa och senast var Småland i Budapest.

 • 🏢 Moderna och centrala kontor

  Nästan alla våra kontor är centralt belägna och har nära till tåg och andra transportmedel. I de flesta kontoren har vi gjort en liten remake. I Malmö sitter vi i helt nya lokaler ett stenkast från centralstationen och i Stockholm huserar vi på Tegnérgatan.

Carlsgatan 12A
211 20 Malmö Vägbeskrivning info.malmo@softhouse.se +46 40 664 39 00 Se sida

Jönköping

Fordonsvägen 17
553 02 Jönköping Vägbeskrivning info.vaxjo@softhouse.se +46 455 61 87 00 Se sida

Kalmar

Skeppsbrogatan 49
392 31 Kalmar Vägbeskrivning info.vaxjo@softhouse.se +46 455 61 87 00

Karlshamn

NetPort Science Park
374 35 Karlshamn Vägbeskrivning karlshamn@softhouse.se

Karlskrona

Campus Gräsvik
371 41 Karlskrona Vägbeskrivning info.karlskrona@softhouse.se +46 455 61 87 00 Se sida

Sarajevo

Trg solidarnosti 2a
71000 Sarajevo Vägbeskrivning info.bosnia@softhouse.se +387 64 42 79 847 Se sida

Stockholm

Tegnérgatan 37
111 61 Stockholm Vägbeskrivning info.stockholm@softhouse.se +46 8 410 929 50 Se sida

Jobbar du redan på Softhouse ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@softhouse.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor